Sassja i Playground Hustle na zagrebačkoj koncertnoj promociji

facebook.com

Energična tuzlanska reperica, Sassja, će održati zagrebačku koncertnu promociju svog novog albuma ‘No problemo’.

Izdan krajem prošle godine, njen drugi studijski album ‘No problemo’ nastavak je hip-hop eksperimentiranja uz prepoznatljivo oštre tekstove s reggae, dancehall i dubstep prizvukom, ali i širenja ideja prema ambijentalnom jazzu, sevdahu, drum’n’bassu.

Najavljen singlovima ‘No problemo’, ‘Ništa’, ‘Njemica’, ‘Beton’ i ‘Stube’ album donosi ukupno 10 pjesama. Na pjesmi ‘Savana’ gostuje glazbeni velikan Darko Rundek…

Ova elokventna liričarka i prva dama FMJAMA, kultnog bosanskog kolektiva koji je iznjedrio između ostalih i Edu Maajku i Frenkija, u kratkom je roku svojim beskompromisnim stilom i otvorenošću osvojila čitavu regiju – od samih početaka vladala je radijskim eterom podjednako kao i pozornicama brojnih klubova i festivala.

Kao predgrupa će nastupiti eksperimentalni elektro hip-hop duo ‘Playground Hustle’ iz Zagreba koji iza sebe ima dva EP izdanja, od kojih posljednji ‘Kolovoz’ donosi zanimljivu kombinaciju spoken worda i akustične gitare.

Djevojke Ivona Eterović i Magdalena Megi Slović sjajna su uvertira za Sassjin povratak u Vintage Industrial Bar (09. ožujka) dvije godine nakon zapaženog i posjećenog nastupa.

Komentiraj