SAŠA LOZAR: Prije prvog nastupa u showu svi smo imali veliku tremu

Marko Lukunic/PIXSELL

Glazbenik i radijski voditelj Saša Lozar oduševio je gledatelje showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’, priznaje kako uživa u interpretacijama, no njegova prva ljubav uvijek je bila  glazba, piše story.hr.

Saša Lozar vrlo uspješno nastupa u televizijskom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, postao je miljenik publike.

“Osim pjevanja nikad se nisam našao u nečem sličnom i prije prvog nastupa svi smo imali veliku tremu. Najteže je napravit taj prvi korak, pustit sve kočnice i opustiti se u onome što show od tebe traži. Kad sam u svojoj odjeći bio na pozornici i glumio Maju Blagdan bilo je jako smiješno i izgledalo je gotovo kao da joj se izrugujem. Nisam se u potpunosti mogao opustiti sve dok nisam dobio kostim i tada to više nisi ti”, rekao je o showu u kojem trenutno nastupa.

Popularan glazbenik radi i stalan posao radijskog voditelja.

“Radna okolina na radiju je stvarno za poželjeti, kolege su briljantni i to je odnos koji potiče na kreativnost. Kad ne doživljavaš nešto kao napor, uvijek nađeš način kako kvalitetno odraditi, ali i prilagoditi svoj termin ludostima koje se događaju sa strane, poput ovog showa”, prokomentirao je odnos prema poslu.

Pjevanjem i nastupima se misli baviti i dalje. 

“Pjevanje je od malih nogu moja prva ljubav, a zahvaljujući Novoj TV time se na neki način bavim i profesionalno jer je s sve krenulo sa ‘Story Supernovom’. Objavio sam dosta materijala, radio sa puno vrhunski autora i producenata od ekipe iz Elementala , Ante Pecotića, Dina Šarana, Skansija. Zadnja tri singla ‘Opčinjen’, ‘Nitko kao mi’ i trenutni singl ‘Istine, laži’ ostavljaju dosta traga, ušao sam u eter radijski , čujem sam sebe svugdje . Trenutni singl ‘Istine, laži’ odlična, plesna pjesma, izvrsno producirana super zvuči uživo. Uživam na nastupima i ljudi se zabavljaju, meni je to najvažnije”, kazao je.

Njegova mlada kćer njegova krenula je njegovim stopama.

“Moja Eva sada ide u drugi razred i možemo zajedno prolaziti kroz ludosti, loše i dobre stvari, apsolutno je razumijemo i ona je sretna i vesela, tako da smo valjda dobri roditelji. Eva pokazuje talent za glazbu i ide na zbor na koji se sama upisala. Došli su u prvi razred pitati ih bi li netko želio pjevati u zboru, otišla je na audiciju i rekli su joj da je super. Mene je samo obavijestila kada počinje, odveli smo je i neka ide”, otkrio je Saša Lozar.

Komentiraj