Saša Lozar, Edo Majka i Domagoj Janković “posudili” glasove animiranim junacima

facebook.com

Animirana pustolovina ‘Stopalići’ sa zvjezdanom postavom i originalnom glazbom, okreće mit naglavačke kad pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čovjeka.

Glasove su glavnim likovima dali Saša Lozar (u originalu popularni voditelj i komičar James Corden) kao stopalić Percy, Karlo Mrkša kao jeti Migo (u originalu mu je glas dao Channing Tatum) i poznati hip-hop glazbenik Edo Maajka (u originalu popularni reper Common) u ulozi Kamenara. Uz njih su glasove dali i Ana Magud, Ranko Tihomirović, Domagoj Janković, Dajana Čuljak, Luka Petrušić, Marko Juraga i Dubravka Lelas.

U filmu su i originalne pjesme koje u hrvatskoj verziji izvode domaći glumci. Edo Maajka izvodi pjesmu ‘Let it Lie’ u formi rapa. U njoj Kamenar Migu u povjerenju otkriva neke zloslutne istine o povijesti njihove zajednice. Film također uključuje karaoke verziju hita iz ’80-ih koju izvode Queen i David Bowie, ‘Under Pressure’, a u filmu je izvodi naš popularni pjevač i voditelj Saša Lozar s izmijenjenim tekstom. Na kraju, pjesma braće Kirkpatrick, ‘Moment of Truth’ sumira sve to u uzbudljivoj, optimističnoj završnici.

Komentiraj