Sarajevo je domaćin 48. IFTDO globalne konferencije

facebook.com

Sarajevo će od 24. do 26. lipnja biti domaćin 48. IFTDO globalne konferencije (International Federation of Training and Development Organisation) s glavnom temom rasprava: “Razvoj ljudskih resursa u eri digitalne transformacije“.

Prema riječima Jasne Korde, direktorice kompanije Origin Europe, organizatora konferencije u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, cilj svih konferencijskih programa je “naglasiti značaj digitalnog utjecaja na tvrtke, koji je doveo do evolucije u funkcioniranju i razvoju ljudskih resursa”.

“Tehnologija je promijenila način na koji međusobno vršimo interakciju, a konferencija je idealna platforma za razmjenu najboljih poslovnih praksi i za umrežavanje s ključnim individuama i to s područja Zapadnog Balkana i drugih država“, naglasila je Korda.

Jasna Korda

Konferencija u trajanju od tri dana će okupiti preko 400 sudionika iz više od 50 zemalja svijeta. Svi sudionici će imati priliku prvog dana konferencije sudjelovati na radionicama na kojima će se govoriti o implementaciji digitalne transformacije u organizacijama.

Drugog i trećeg dana fokus rada bit će usmjeren na teme o značaju digitalne transformacije, nadarenoj radnoj snazi koja je neophodna za ostvarivanje poslovnih ciljeva, kako iskoristiti kreativne umove i inovativna sredstava za postizanje uspjeha te na koji način implementiranje razvoja ljudskih resursa zahtijeva stvaranje kompetentnih i odlučnih lidera. Prisutni sudionici na konferenciji će biti u prilici razmijeniti svoja iskustva i čuti izlaganja 20 stručnjaka koji dolaze iz 16 zemalja.

IFTDO (International Federation of Training and Development Organisation) je osnovana 1972. godine u Ženevi u Švicarskoj s ciljem da se razvije i održi globalna mreža posvećena prepoznavanju, razvoju i prijenosu znanja, vještina i tehnologija kako bi se unaprijedili osobni rast, efikasnost ljudskog rada, produktivnost i održivi razvoj.

Komentiraj