Zvijezda serije “Seks i grad”, Sarah Jessica Parker u svom će sljedećem filmu glumiti pjevačicu koja se bori s teškom bolešću, piše Hollywood Reporter.

Glumica će utjeloviti njujoršku pjevačicu Vivienne u filmu za koji je scenarij napisala Laura Eason, poznata po uspješnom skriptu za američku tv seriju “Kuća od karata”.

Film, zasad nepoznata naslova, režirat će francuski redatelj Fabien Constant, a snimanje će početi tijekom zime u New Yorku.

Constant je poznat po radu na nekoliko dokumentarnih filmova o modi i popularnoj kulturi.

Hollywood Reporter piše da Sarah Jessica Parker nema pretjeranog pjevačkog iskustva, ali da se kao tinejdžerica okušala u pjevačkoj ulozi u brodvejskom mjuziklu “Annie”.

Osim angažmana na glavnoj ulozi u filmu, Parker će potpisati i koprodukciju za film uz Constanta.

U listopadu će američki gledatelji Parker moći gledati u humorističnoj seriji “Divorce”, koja se na HBO-u počinje prikazivati u listopadu.

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.