Sandra Bullock priznala da je bolovala od PTSP-a nakon provale u njenu kuću

Glumica Sandra Bullock gostovala je u srijedu na Facebooku u emisiji Red Table Talk voditeljice Jade Pinkett Smith gdje je otkrila kako je dugo vremena imala PTSP (posttraumatski stres) nakon provale u njenu kuću koja se zbila 2014. godine. Glumica, koja se proslavila ulogom u filmu „Gravitacija“, rekla je kako se te večeri nalazila sama u svojoj kući kada je shvatila da joj je provalnik ušao u kuću a ona se sakrila u ormar.

„U ormaru sam i razmišljam ‘Ovo neće dobro završiti’“, prisjetila se 57-godišnja glumica događaja iz te večeri kada, na sreću, njen sin, kojeg je usvojila 2010. godine, nije bio s njom. „Te večeri Louis nije bio sa mnom.  To je bila večer kada mi je naša dadilja rekla ‘Dajte mi da ga odvedem u moj stan koji se nalazi u istoj ulici jer će te vi kasno doći doma’. Da je bio kod kuće, ja ne bih otrčala u ormar, što bi promijenilo naše sudbine. Nisam bila ista osoba nakon tog događaja“, izjavila je glumica u čiju je kuću ušao nenaoružani provalnik.

Ona je iz ormara nazvala policiju koja je odmah došla i uhapsila čovjeka po imenu Joshua Corbett. Corbett je uskoro optužen za 19 prekršaja od čega je u sedam slučajeva bio naoružan.  Četiri godine kasnije Corbett se sukobio s policijom prilikom čega je počinio samoubojstvo.

Nakon tog slučaja Sandra Bullock je potražila pomoć kako bi se izlječila od te traume i to uz pomoć   Eye Movement Desensitisation and Reprocessing terapije koja joj je pomogla da ozdravi.

Novi film Sandre Bullock “The Unforgivable” počinje se prikazivati na Netflixu 10. prosinca.

Komentiraj