Sandra Benčić premijeru: “Zbilja bi se bilo lijepo odmoriti u vašoj glavi”

Saborska zastupnica Zeleno-lijevog bloka Sandra Benčić u srijedu je u Saboru, na ‘Aktualnom prijepodnevu’ postavila pitanje premijeru Andreju Plenkoviću.

“Neki dan ste izjavili da su građani sami krivi za stanje u zemlji jer vide čašu polupraznu. Vaša izjava da su građani prepesimistični dobila je odgovor od Borne Sora koji je rekao da čaše nema, da ste je ukrali. Stotine tisuća mladih ljudi koji su otišli, otišli su zbog nepravde i nepravilnosti. Jedna takva nepravda se događala godinama u HNB-u. Zašto to niste ranije regulirali”, pitala je premijera Sandra Benčić.

Plenković je odgovorio da ‘to nema nikakve veze s HDZ-om’. Dodao je da je ‘jasan trend da se institucije u zadnjih 12 mjeseci destabilizira’ i da se stvori ozračje da ništa ne vrijedi i da nema nikakve perspektive u Hrvatskoj.

“U ovakvoj krizi čak na jednom portalu koji nije neki veliki fan HDZ-a bio jedan jako dobar članak o tome kako je Hrvatska ekonomski prošla kroz zadnje dvije godine, to je zanimljivo, a vi pratite sve pa ćete i to sigurno pročitati”, rekao je Sandri Benčić Plenković.

Saborska zastupnica odgovorila mu je: “Zbilja bi se bilo lijepo odmoriti u vašoj glavi, da je sve lijepo u državi, a da građani sve to krivo vide”.

Komentiraj