Sanaderov bivši odvjetnik u kućnom posjetu Škori

Goran Suić, bivši odvjetnik nekadašnjeg premijera Ive Sanadera, boravio je prije nekoliko dana u kućnom posjetu pjevaču Miroslavu Škori, koji je jedan od troje kandidata za predsjednika države i koji će se, barem ako je suditi prema anketama, boriti za ulazak u drugi krug izbora. Suić u posjetu Škori nije bio sam, već u društvu bivšeg gospodarskog stratega HSLS-a Josipa Budimira. Informacija o njihovu susretu vrlo brzo dospjela je do političkih krugova i potaknula nagađanja da Suić zapravo aktivno pomaže Škori u kampanji, štoviše, da on i Budimir za njega prikupljaju donacije. Međutim, u telefonskom razgovoru za Nacional Goran Suić takvu je mogućnost otklonio.

“Ja sam s Miroslavom Škorom dobar već 20 godina i često sam kod njega, ali nisam se uključio u njegovu kampanju. Mi smo naprosto prijatelji, ali ja se ne bavim ni njegovim poslom ni politikom niti je on od mene tražio pomoć”, rekao je Suić.

Istaknuo je da Škoro i on nerijetko zajedno pješače na Sljeme, s obzirom na to da Škoro živi u podsljemenskoj zoni. Njihov srdačan susret zabilježen je i krajem prošle godine, kada je Suić bio jedan od gostiju na promociji spota za Škorinu pjesmu “Alaj volim ovo sve” i kada je ujedno održana promocija novih izdanja tamburaških sastava Salaš i Slavonski dukati te degustacija vina Graševina Škoro 2017.
Tom događaju tada su prisustvovali i arhitekt Jerko Rošin, također jedan od prijatelja bivšeg premijera Ive Sanadera, te glumica Anja Šovagović Despot.

Komentiraj