Sanader reagirao na poruku iz Ureda PRH kojom su ‘bocnuli’ Plenkovića: “Bahati i nekulturni…”

Nakon što se u subotu u javnosti pojavila informacija da je predsjednik Zoran Milanović viđen na skijanju u Italiji, o svemu su se oglasili iz Ureda predsjednika. Pritom su ‘bocnuli’ premijera Andreja Plenkovića.

Iz Ureda su u priopćenju kojeg potpisuje glasnogovornik Nikola Jelić objasnili da je Milanović otputovao u Kranjsku Goru te usput posjetio Treviso kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu. Referirali su se time na potez predstojnika Plenkovićevog ureda Zvonimira Frke Petešića koji je naveo adresu prebivališta na Dugom Otoku dok u Zagrebu koristi državni stan.

Milanoviću je putem Facebooka odgovorio HDZ-ov Ante Sanader.

“Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara!

Pa gdje je odjednom nestao
#samoodgovoritenapitanje?

Umjesto da se pravi nevješt – i to loše – neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima. Dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske”, napisao je Sanader.

Komentiraj