Samostalna izložba “Igrom kroz likovnu fantaziju” Jakova Gavrana

Jakov Gavran održat će samostalnu izložbu “Igrom kroz likovnu fantaziju.” Gavranova izložba pružat će uvid u njegovo likovno stvaralaštvo na granicama fantazije i svijeta društvenih igara. Njegove minijature prikazuju i vode nas kroz trodimenzionalni svijet srednjovjekovlja i mašte. Od mračnih dvoraca do burnih mora, od opasnih močvara pa sve do drevnih teatara.

Dugogodišnje čitanje fantasy literature, igranje društvenih igara, poznavanje srednjeg vijeka i običaja, ali i završavanje Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn u Zagrebu uvelike se odrazilo na način izrade od najsitnijih detalja, pa sve do poznavanje fortifikacijskih utvrda.

Izložba će se održati u četvrtak s početkom u 18 sati u prostoru Poduzetničkog inkubatora, a posjetitelji će moći razgledati izbor radova Jakova Gavrana nastalih u posljednje tri godine djelovanja.

U vrijeme trajanja izložbe polaznici Poduzetničkog inkubatora Pismo (budući dizajneri videoigara) će imati priliku igrati društvene igre s minijaturama Jakova Gavrana.

Na otvorenju izložbe će govoriti voditelj projekta „Zmajeva
garaža“ Davor Kollenz i autor Jakov Gavran.

Komentiraj