Le Dîner en Blanc

Samo osamsto najbržih sretnika će dobiti priliku za Le Dîner en Blanc

Samo osamsto najbržih sretnika dobit će priliku da uđe u ekskluzivnu internacionalnu obitelj Le Dîner en Blanc koja broji više od 100 000 članova diljem svijeta.

‘Najpoznatije druženje u bijelom’ stiže u Republiku Hrvatsku, 20. svibnja, na jednu od najljepših zagrebačkih lokacija koja će ostati najbolje čuvanom tajnom sve do samog početka večere. Kako biste na vrijeme osigurali mjesto za sebe i svoju dragu osobu potrebno je učiniti tri stvari – registrirati se na službenoj stranici Le Dîner en Blanc i kupiti svoju ulaznicu odmah nakon što dobijete potvrdu organizatora da ste jedan od sretnika prvog izdanja, a onda krenuti u kreiranje najposebnijih bijelih odjevnih kombinacija te dekoracija.

Organizatori su potvrdili kako je započela prodaja ulaznica, ali mogućnost kupnje u ovoj fazi imaju samo oni koji su na svoj mail dobili službenu pozivnicu.

“Molimo sve one koji su se registrirali da provjere svoj mail i potraže svoju pozivnicu, jer im ona omogućuje kupnju i mjesto na prvom izdanju večere Le Dîner en Blanc. Ukoliko to niste učinili do sad, registirajte se na našu službenu stranicu, jer je to jedini način da dobijete pozivnicu za ovo jedinstveno događanje”, izjavila je Tihana Barišić, domaćica zagrebačkog piknika u bijelom te dodaje: “želimo izabrane potaknuti da budu što kreativniji kada je riječ o dekoracijama za stol, malim detaljima te odjeći”.

Organizirani autobusi će u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti goste i njihove stvari do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije. Početak nezaboravne večeri ispunjene druženjem s prijateljima i uživanjem u dobroj hrani i piću predviđen je za 19 sati, a trajat će do ponoći.

Više informacija o pravilima nalazi se na internetskoj stranici zagreb.dinerenblanc.com.

Posjetite i službenu Facebook stranicu DinerEnBlanc.Zagreb te Instagram profil dinerenblanczagreb, uz hashtagove #dinerenblanc #dinerenblanczagreb #debzagreb2017 #debzagreb.

Komentiraj