Samo nekoliko sati prije intervjua Harryja i Meghan, kraljica Elizabeta govorila o ‘predanosti i osjećaju dužnosti’

Britanska kraljica Elizabeta II. naglasila je u nedjelju važnost “nesebične predanosti i osjećaja dužnosti”, nekoliko sati prije emitiranja u Sjedinjenim Državama jako očekivanog razgovora-priznanja princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle.

“Iako su prošlogodišnja iskustva diljem Commonwealtha bila raznolika, dirljivi primjer hrabrosti, odlučnosti, nesebične predanosti i osjećaja dužnosti potvrđeni su u svim dijelovima Commonwealtha”, istaknula je kraljica u ranije snimljenom govoru koji je objavio BBC.

“Ovo vrijeme iskušenja za toliko ljudi pokazat će do koje mjere tijekom ostanka u kontaktu s drugima, uživamo u njihovoj solidarnosti i njihovoj duhovnoj podršci”, dodala je Elizabeta II.

Ta poruka kojom se obilježava dan Commonwealtha objavljena je samo nekoliko sati prije emitiranja dugoočekivanog i navodno šokantnog razgovora princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle s Oprom Winfrey na američkom kanalu CBS u kojem vojvotkinja od Sussexa optužuje Buckinghamsku palaču za laži o odluci para da se udalji i ode živjeti u Kaliforniju, prema ulomcima razgovora.

Komentiraj