Nakon tri godine Sammir se vratio u Zagreb. U petak navečer je u VIP salonu Zračne luke Zagreb potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom.

“Ne treba previše naglašavati tko je Sammir, jedan od najtrofejnijih Dinamovih igrača i igrač koji je u najboljim nogometnim godinama. Sammir će donijeti novu dimenziju momčadi”, rekao je Tomislav Svetina na predstavljanju Sammira.

“Hvala svima, sretan sam što sam došao u svoj grad, u svom klubu. Nadam se da ćemo uspjeti osvojiti prvenstvo”, rekao je Sammir okupljenim novinarima. Naglasio je kako je život u Kini drugačiji, a nčin života potpuno različit od europskog. “Nisam došao zbog novaca, došao sam u Zagreb pomoći Dinamu”, naglasio je.

Upitan koji mu je najdraži od 15 osvojenih trofeja s Dinamom, Sammir je odgovorio: “Svi su mi dragi, ali najdraži će mi biti ovaj na kraju sezone”.

Sammir je u Dinamu proveo sedam godina, od siječnja 2007. do siječnja 2014. godine i u tom je razdoblju odigrao 280 natjecateljskih utakmica i postigao ukupno 65 pogodaka. Pritom je srušio mnoge klupske rekorde, od najviše odigranih europskih utakmica u povijesti kluba (76) do 15 osvojenih trofeja u bogatoj klupskoj povijesti.

Komentiraj