Ako ste ljubitelj roštilja na drveni ugljen onda ste sasvim sigurno čuli za restoran Salut, bivša Šparka. Već samim ulaskom u restoran može se osjetiti posebna atmosfera nalik onoj koju bi doživjeli u tradicionalnom irskom pubu, barem što se uređenja tiče.

Restoran Salut! oduševiti će Vas svojom udobnošću, toplinom ambijenta i ljubaznim osobljem. Rustikalno uređen interijer, s pažljivo odabranim detaljima, koji vodi do prostrane terase popraćene pomičnom staklenom stijenom idealan je za provoditi tople ljetne dane kao i hladne zimske. Cjelokupni dojam zaokružuje dugogodišnja tradicija i iskustvo u spravljanju mesnih specijaliteta na roštilju na drveni ugljen koji se pripremaju s posebnom strašću, a osim jela s roštilja tradiciju domaće kuhinje doživjeti ćete i u ostalim SaLut! specijalitetima, kao i u dnevnim jelima; SaLut! gablecima.

Svi specijaliteti i gableci se mogu dostaviti na druge željene lokacije pa tako možete uživati u vrhunskoj hrani i u toplini svoga doma.

Posebnost su i organizacije proslava i druženja u restoranu koji ostavlja bez daha, dok kulinarski tim prati i najzahtjevnije želje gostiju koji se mogu dodatno opustiti i prepustiti ambijentu uz tamburaški sastav koji upotpunjuje atmosferu svakog petka.

www.salut.hr

Komentiraj