ŠALABAHTERI Grmoja i Mrak Taritaš se sprdaju s HDZ-ovom koalicijom

Twitter

Saborski zastupnici Nikola Grmoja i Anka Mrak Taritaš na svojim su Facebook profilima objavili “šalabahter” saborske većine za glasovanje o članovima i predsjednici za Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

“Šalabahter HDZ-a i HNS-a za članove Povjerenstva o sprečavanju sukoba interesa…”, napisao je Grmoja u statusu uz fotografiju šalabahtera.

Šalabahter HDZ-a i HNS-a za članove Povjerenstva o sprečavanju sukoba interesa…

Posted by Nikola Grmoja on Friday, February 16, 2018

Anka Mrak Taritaš je taj šalabahter iskoristila da se našali sa saborskom većinom. “Kako očekivati od vladajućih da provedu kurikularnu reformu kad im zastupnici nisu u stanju zapamtiti 5 imena bez šalabahtera”, napisala je Mrak Taritaš.

Kako očekivati od vladajućih da provedu kurikularnu reformu kad im zastupnici nisu u stanju zapamtiti 5 imena bez šalabahtera.

Posted by Anka Mrak – Taritaš on Friday, February 16, 2018

Na objavljenom papiriću kod izbora za predsjednicu piše da treba glasovati za Natašu Novaković i za članove za Aleksandru Jozić-Ileković, Davorina Ivanjeka, Tonćicu Božić i Tatijanu Vučetić.

Četiri člana sa šalabahtera koji su objavili zastupnici su zaista i izabrani u Povjerenstvo, ali kandidatkinja za predsjednicu Nataša Novaković nije jer je je nedostajao samo jedan glas do potrebnih 76 te će se za tu funkciju glasovanje ponoviti.

 

Komentiraj