Sada i Dwayne Johnson želi biti novi James Bond

Povećava se broj glumaca koji su zainteresirani postati novi James Bond nakon odlaska Daniela Craiga iz ove franšize. Posljednji koji je poželio biti James Bond je Dwayne Johnson koi je u intervjuu za magazin Esquire izjavio „Volio bih slijediti Daniela Craiga i biti slijedeći Bond“. Johnson ujedno ima člana obitelji koji je glumio u James Bond filmu a to je njegov djed Peter Maiva koji je glumio negativca u filmu „Samo dvaput se živi“, petom po redu James Bond filmu iz 1967. godine. „Moj djed bio je Bondov negativac. Vrlo, vrlo cool“, rekao je Johnson.

Međutim, Johnson insistira na ulozi Jamesa Bonda i kaže „Ne želim biti negativac. Moram biti Bond“. Do sada su se, kao nasljednici Daniela Craiga kao Bonda, najčešće spominjali  Henry Cavill, Tom Hopper i Tom Hardy. Do sada su, pored Craiga, Jamesa Bonda glumili Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Pierce Brosnan i Timothy Dalton.

Johnsona trenutno gledamo na Netflixu u filmu „Red Notice“ zajedno sa Ryanom Reynoldsom i Gal Gadot. „Red Notice“ postao je najgledaniji film na Netflixu u prvom danu prikazivanja.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner