Dvojica tinejdžera u SAD-u upucala su 14-godišnju djevojčicu u glavu jer su njezine poruke na Snapchatu bile ‘iritantne’.

Colte Danny Peterson i Jayzen Decker navodno su upucali Deserae Turner u glavu i ostavili je u jarku misleći da je mrtva. Djevojčica je ipak preživjela napad. Pronašao ju je tim za spašavanje koji je krenuo u potragu za njom nakon što je prijavljeno da je nestala.

U optužnici stoji kako su joj navodno planirali prerezati vrat i pustiti je da iskrvari, ali su se ipak odlučili upucati je u glavu. Petersona su živcirale poruke od Deserae koje mu je slala na Snapchatu i upravo je on povukao okidač, piše The Salt Lake Tribune.

Independent piše da će se obojici suditi kao odraslima, nakon što je sutkinja Angela Fonnesbeck zaključila kako su ‘planirali i proveli’ zločin.

“Ona nije imala pojma što će se desiti”, ispričao je o žrtvi zamjenik šerifa Brian Groves dodavši i kako su tinejdžeri rekli da je to bio milosrdan način.

Nakon uhićenja, Peterson je rekao kako su ga živcirale poruke koje mu je Turner slala. Obojica su optuženi za pokušaj teškog ubojstva te im prijeti kazna od 15 godina zatvora.

Deserae je nakon napada ostala paralizirana i djelomično slijepa te se ne sjeća napada.

Rekla je samo kako je sretna da je živa te kako je jača od metka, dok je njezina majka dodala kako su za ljeto imali velike planove, uključujući sate jahanja, ali kako im je sada jedini cilj da Deserae opet pomakne prste.

Komentiraj