Sacha Baron Cohen osvojio MTV nagradu i urnebesno oživio likove koji su ga proslavili

U nedjelju navečer dodijeljene su MTV filmske i televizijske nagrade (MTV Movie & TV Awards) a za vrhunac večeri pobrinuo se Sacha Baron Cohen koji je osvojio posebnu nagradu, onu za komičarskog genija. To je nagrada koja se dodjeljuje povremeno, posljednji puta prije pet godina, a on je ovog puta iskoristio taj događaj kako bi „oživio“ likove koji su ga proslavili, a to su Ali G, Borat i Bruno.

Nagradu je predstavio Seth Rogen, a Sacha Baron Cohen pojavio se kao Borat prilikom preuzimanja nagrade. „Hvala ti prinče Harry. Uzbuđen sam jer sam na ovom novom  glazbenom televizijskom kanalu. Sretan sam što preuzimam ovaj pehar sa zlatnim zubima umjesto Sasche Barona Cohena te ću ga staviti u naš nacionalni muzej pored ostalih blaga koje smo konfiscirali  Židovima“, rekao je Borat čiji govor prekida Ali G.

„Mi bi trebali preuzeti tu nagradu a ne ti. Ja sam originalni gangster. OG“, kaže Ali G i dok se ta dva lika prepucavaju u kadar ulazi Sacha Baron Cohen kako bi preuzeo nagradu. I dok on drži govor, uobičajen prilikom prihvaćanja ovakvih nagrada, u kadar ulazi austrijski modni mačak Bruno i počinje objašnjavati kako je on osoba od posebne važnosti.

Urnebesno preuzimanje nagrade pogledajte u videu:

Komentiraj