S P Jain School of Global Management dodjeljuje školarine za poslijediplomske studije

facebook.com

S P Jain School of Global Management, jedna od vodećih poslovnih škola Bliskog Istoka, Azije i Australije, dodjeljuje studentima iz Hrvatske školarine za poslijediplomski studij ‘Master of Global Business’ i školarine za poslijediplomski studij ‘Global MBA’. Natječaj je otvoren do 15. ožujka za studiranje s početkom studija u svibnju 2019. godine, uz uspješno položen prijemni ispit.

Studirajte u Dubaiu, Singapuru ili Sydneyu, očekuje vas Australska diploma zajedno sa garantiranom stručnom praksom i velikom prilikom za stalno zaposlenje u jednim od najvećih svjetskih kompanija. Vodstvo S P Jain School of Global Management je odlučilo dodijeliti ukupno 20 punih stipendija europskim studentima, kampusi škole se nalaze u Dubaiu, Mumbaiu, Singapuru i Sydneyu.

Trajanje studija za ‘Global MBA program’ je 12 mjeseci, dok ‘Master of Global Business (MGB)’ program traje 16 mjeseci. Uspješni kandidati će provesti četiri mjeseca u svakom od navedenih gradova. Program počinje u Dubaiu, nastavlja se u Sydneyu te završava u Singapuru. Nakon studija, MGB studenti će odraditi obaveznu i garantiranu studentsku praksu u Dubaiu ili Singapuru, ovisno o izboru studenta.

Komentiraj