Ryanair dva mjeseca prije najavljenog datuma otvara svoju bazu u Zagrebu

Niskotarifni avioprijevoznik Ryanair najavio je u utorak da će svoju bazu u Zagrebu otvoriti 23. srpnja, gotovo dva mjeseca ranije od planiranog.

Linije iz Zagreba prema Brusselsu i Milanu krenut će s prometovanjem također ranije od planiranog, već u lipnju ove godine, dok će ostalih devet novih linija započeti s prometovanjem u rujnu ove godine. Među njima će biti i dvije nove linije – za Malmö i Düsseldorf.

“Oduševljeni smo što smo ubrzali otvaranje naše baze u Zagrebu, koja će našim hrvatskim potrošacima ponuditi letove prema popularnim odredištima gotovo dva mjeseca ranije od planiranog. Ranije otvaranje baze otvorit će rute prema europskim žarištima poput Londona, Göteborga i Rima već od srpnja. Sretni smo i što možemo najaviti svije nove linije prema Malmöu i Düsseldorfu. Obje linije krežu od rujna, s po dva leta tjedno”, poručili su iz Ryanaira.

Kako bi obilježili otvaranje zagrebačke baze, iz ove kompanije najavljuju karte za već 39 kuna za putovanja do 31. listopada. Te se karte moraju rezervitrati do ponoći 13. svibnja.

 

 

Komentiraj