Ryan Reynolds pokrenuo streaming uslugu, u katalogu je samo jedan film

 

Hollywoodski glumac Ryan Reynolds pokrenuo je vlastitu streaming uslugu, u čijem se katalogu nalazi samo jedan film – ‘Siguran plan’ (‘Foolproof’).

Riječ je o kanadskom filmu iz 2003. godine s prilično lošim recenzijama o vlasnicima privatnog kluba koji se nađu na meti opakog kriminalca koji odluči ukrasti njihov savršen plan pljačke dijamanta. Osim Reynoldsa, u filmu glume Kristin Booth, Joris Jarsky i David Suchet, a scenarist i redatelj ‘Signurnog plana’ je William Phillips. Reynoldsu je to bila 11. uloga u karijeri.

Reynolds je vlasnički udio u Mint Mobileu kupio prošle godine, a streaming uslugu najavio je na Twitteru, kada je objavio oglas za Mint Mobile+. Opisao ga je kao potpuno novu platformu koja nudi 80 minuta neorginalnog binge-anja, i to u DVD kvaliteti iz 2003. godine. Platforma je besplatna za sve korisnike, koji će se morati zadovoljiti limitiranim izborom filmova, odnosno filma.

“Dvije minute nakon lansiranja servisa, naš je tim ustvrdio da bi Mint Mobile+ trebalo zatvoriti do vikenda. Vratit ćemo se fokusiranju na vrhunsku bežičnu mrežu”, napisao je Reynolds prošlog tjedna. Ipak, njegov streaming servis još je uvijek dostupan.

Ovo nije prvi put da Reynolds ismijava neki svoj film. Ranije ovog mjeseca ‘uredio’ je film ‘Zelena lanterna’ (‘Green Lantern’), pa je tako svoj film o ovom superjunaku DC Comicsa iz 2011. godine skratio na tek 27 sekundi, i to s vrlo malo dodirnih točaka iz originalnog filma. Naime, uspio je lik Hala Jordana umetnuti u završnicu filma ‘Liga pravde’ (‘Justic League’) iz 2017. godine.

Komentiraj