Ruskinja pronađena mrtva u stanu u Krku, susjedima bile sumnjive potpuno spuštene rolete

U stanu u Krku u utorak navečer pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe. Primorsko-goranska policija izvijestila je da je riječ o ubojstvu te kako je u pitanju strana dravljanja.

Mediji su prenijeli izjave susjeda koji su naveli da je žena ruska državljanka koja živi u Njemačkoj.

Nije poznato kad je došlo do ubojstva niti koliko je dugo tijelo bilo u stanu. Policija provodi očevid, a više informacija bit će poznato nakon dovršenog očevida.

Novi list piše da je ruska državljanka pronađena zadavljena u stanu, a za zločin se sumnjiči njen muž. Susjedima su, dodaje list, bile sumnjive potpuno spuštene rolete stana, činjenica da ženu nitko nije vidio nekoliko dana, te vika koja se čula tijekom vikenda.

Susjedi prepričavaju kako se u noći sa subote na nedjelju čula glasna svađa i lom koji je naprasno prekinut sat iza ponoći. Suprug je u nedjelju viđen kako oko svog bijelog Volva njemačkih registarskih pločica, parkiranog na cesti uz prostrano dvorište luksuzne zgrade s bazenom, rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću.

“Bilo mi je čudno, ovaj je besciljno hodao dvorištem gol do pojasa, ali se nisam htio miješati, tim više što tog čovjeka nisam znao od ranije, a i pretpostavio sam da nekakva svađa ondje dalje traje”, rekao je jedan od susjeda.

Novi list piše da je tijelo pronašao vlasnik ostatka kuće, inače građevinski poduzetnik porijeklom iz Slavonije.

Komentiraj