RUNTIĆ “Veselčić laže, neka ne dira moju obitelj”

Patrik Macek/PIXSELL

Mostov Hrvoje Runtić u nedjelju je za Večernji list opovrgnuo optužbe HDZ-ovca Dragutina Veselčića, kojem je poručio da laže.

“Odgovorno tvrdim da Veselčić laže. Slobodno neka me prijavi i poručujem mu da možemo zajedno na detektor laži. Poručujem Veselčiću da ne dira moju obitelj! Ako on i HDZ imaju nešto protiv mene, ja sam im na raspolaganju i ne bojim ih se. Ali, neka ne uvlače u svoje svinjarije mojeg starog oca i moju obitelj. Mi nismo blagajnice Konzuma koje će gaziti”, rekao je Runtić za Večernji list.

Na najavu Veselčića da će ga tužiti zbog klevete, Runtić poručuje da je spreman dodajući kako nikada nije koristio svoj imunitet te kako je spreman na suočavanje i svjedočenje.

“Stojim institucijama na raspolaganju i spreman sam na sve”, zaključio je Runtić za Večernji.

Podsjetimo, Runtić je u nedjelju kazao kako ga je HDZ pokušao potkupiti da ne glasa protiv ministra financija Zdravka Marića u Saboru. Kazao je da su išli preko člana njegove obitelji. Prozvani HDZ-ovac, Dragutin Veselčić, kasnije je u priopćenju poručio kako će Runtića prijaviti zbog klevete. Naveo je i kako su Runtić i čelnik Mosta Božo Petrov iznijeli ‘teške klevete’.

Komentiraj