Rummenigge čezne za ten Hagom na Kovačevom mjestu?

epa

Iako mu ide sasvim solidno u Bayernu hrvatski stručnjak Niko Kovač gotovo je svakodnevno na udaru njemačkih medija. Svako malo puste vijest da je bavarski div pronašao njegovo nasljednika. Jose Murinho, Antonio Conte, Mauricio Pochettino, redaju oni tako svoje želje. Posljednji u nizu je Ajaxov čudotvorac i nekadašnji trener Bayernova B momčadi Erik ten Hag, piše Net.hr.

“Rummenigge je njegov fan. Gotovo cijelu sezonu na travnjak je slao istih 11. Nije pretjerano rotirao igrače i ostvario je uspjeh. O budućnosti će odlučiti ovisno o tome koji će igrači ostati u Ajaxu”, objavio je Sport Bild.

Poznato je da je Bayernov CEO nekoliko puta ponovio da nije poklonik rotiranja igrača i da bi na travnjaku uvijek trebala biti ista momčad.

U međuvremenu, isti list piše kako Kovač motivira svoje igrače u završnici sezone. Bivši izboprnik je na ulaz u trening centar Bayerna postavio poster na kojem piše: “Idemo osvojiti dvostruku krunu”. Pored toga su istaknute fotografije igrača koji slave ranije osvojene trofeje.

Komentiraj