Ove godine, jedna od najvećih i najposjećenijih glazbenih manifestacija u Hrvatskoj – zagrebački Rujanfest, svoja vrata otvara čak desetu godinu za redom.

Mnogobrojni posjetitelji, njih preko 100 tisuća, iz godine u godinu vraćaju se na tradicionalno druženje u neposrednu blizini Westgate Shopping Centra, gdje ih svaki put iznova očekuje bogata ponuda sadržaja za sve generacije, uzraste i glazbene ukuse. Stoga ne čudi kako je Rujanfest postao i turistička manifestacija, koja privlači posjetitelje iz cijele regije.

Ovogodišnji Rujanfest održava se tijekom dva vikenda (od 15.09. do 24.09.), a očekuju vas samo poznata glazbena imena. Muške regionalne snage, Jole i Željko Joksimović ‘zaduženi su’ za otvorenje glazbene manifestacije, a za dobru atmosferu prvog vikenda pobrinut će se još Maja Šuput i Halid Bešlić te Miroslav Škoro i Lidija Bačić.

Vrhunac dobre zabave očekuje se drugog vikenda u petak (22.09.), kad na pozornicu Rujanfesta dolazi najveća regionalna zvijezda – Severina, dok će u subotu posjetitelji imati prilike uživati u najvećim hitovima Miroslava Ilića i Harisa Džinovića.

Ulaz do 19 sati je potpuno besplatan, baš kao i zadnjeg dana Rujanfesta (24.09.).

Kao i do sada, posjetitelje očekuje besplatan parking, besplatni autobusi i zabava do dugo noć.

Komentiraj