Rujanfest 2019. počinje uz šest koncerata

Rujanfest 2019. počinje u petak na zagrebačkom jezeru Bundek sa čak šest koncerata, a osim glazbe ponudit će i svakodnevne gastro delicije iz svih dijelova Hrvatske te nastupe stand-up komičara.

12. po redu Rujanfest, koji traje do 22. rujna, ove će godine na svojim pozornicama ugostiti najšareniju glazbenu postavu do sada. Između ostalih na Fest pozornici nastupit će Klapa Rišpet, Petar Grašo, Plavi Orkestar, Maja Šuput te Jole.

Osim navedenih nastupit će najpopularniji glazbenici iz regije, Jala Brat i Buba Corelli te Senidah i Coby. Jala Brat je predstavljao Bosnu i Hercegovinu na natjecanju Eurosong, a glazba mu je žanrovski hip-hop. Senida, ili Senida Hajdarpašić, slovenska je reperica koja nosi titulu “Balkanske trap dive”. Trap je inače inačica repanja, ali puno bržeg glazbenog tempa.

Druga pozornica, Open air stage rezerviran je za izvođače urbane glazbe, gdje će nastupiti Edo Maajka, Dino Jelusić, Ljetno Kino, Ivana Banfić, i drugi.

Ljubitelji strane glazbe na svoje će doći na World mix pozornici, a za djecu je organizirana i Dječja pozornica s nastupima za najmlađe.

U Slavonskoj kući nastupit će tamburaški sastav Banda Odabrana uz još gostiju iznenađenja.

Za gastro ljubitelje organiziran je svakodnevni Gastro show koji će voditi Davor Dretar Drele, a svaki dan će vrhunski kuhari ponuditi drugačiji hrvatski specijalitet.

Nastupit će i stand-up komičari u organizaciji Studija smijeha.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]