ROŽMAN: “Jeb*ga, nije važno kako smo došli do trofeja nego da smo ga osvojili”

 

Nogometaši Rijeke sinoć su u Šibeniku obranili naslov u Kupu, njhihov šesti u povijesti. S druge strane stajala je Lokomotiva, a jedini pogodak na utakmici postigao je Tibot Halilović u 76. minuti susreta.

“Rijeka je institucija, uprava kluba zna što želi, igrači i treneri imaju podršku, grad voli klub, imamo super navijače i kad imate takvu simbiozu, onda se nešto i ostvari. Danas nam je to uspjelo, trofej je tu”, poručio je nakon utakmice za HRT trener Rijeke Simon Rožman.

“Jako je emotivan tjedan iza nas, pripremali smo se, zanimao nas je samo trofej. Imali smo i malo sportske sreće, no najbitnije je da je trofej tu. Bilo je teško, pogotovo u startu, bilo je puno uspona i padova, a u pravo vrijeme smo se dignuli. Rekao sam da nije sve idealno, ali trofej je tu, i treće mjesto u prvenstvu. Na kraju sam jako umoran, teška je sezona iza nas”, istaknuo je.

U jednom trenutku razgovora, Rožmanu se omakla psovka. “Jeb*ga, nije važno kako smo došli do trofeja, važno je da smo ga osvojili”.

Medalje i pehar nogometaši Rijeke primili su u potpunom mraku nakon što je na stadionu Šubićevac nestalo struje. Izvor svjetla Riječanima su davali brojni blicevi fotoreportera.

Komentiraj