Ronnie Wood dobiti će nagradu Freedom of the City of London

Ronnie Wood, gitarist grupe The Rolling Stonesa dobiti će nagradu Freedom of the City of London, te je tim povodom izjavio da se osjeća ponizno i počašćeno što mu je dodijeljena ta nagrada.

Nagrada Freedom of the City of London priznanje je koje se dodjeljuje ljudima koji su postigli izniman uspjeh, priznanje ili slavu na određenom polju svog djelovanja. Gitarist Rolling Stonesa nagradu je potvrdio rukom napisanom bilješkom koju je podijelio na svojoj web stranici  7. travnja.

Wood je u bilješci napisao da se osjeća “ponizno i počašćeno” što je dobio nagradu Freedom of the City of London, nakon čega se prisjetio svog djetinjstva. “Kao dijete vidio sam grad s kanala i tijekom godina vidio sam ga iz mnogo različitih perspektiva. Unatoč glazbenoj i umjetničkoj karijeri koja me vodila po cijelom svijetu, nikad nisam sretniji nego kada se vratim kući u ovaj sjajni grad u kojem sam rođen. Lijepo je iznenađenje što je moj uspjeh prepoznat, te mi je dodijeljena ova nagrada, a mene, Sally (njegovu suprugu) i moje blizanke Alice i Gracie učinili ste vrlo ponosnima”, napisao je.

Na kraju je dodao da se nada da će moći prisustvovati tradicionalnoj ceremoniji dodjele ove prestižne nagrade ukoliko okolnosti to dozvole.

Komentiraj