RONALDO “Ovo je najbolja momčad s kojom sam igrao”

EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo dao je veliki intervju za La Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport, pet mjeseci otkako je iz Real Madrida prešao u Juventus. Ronaldo je u dresu ‘Stare dame’ postigao 11 golova i upisao čak sedam asistencija.

“Jako sam sretan. Grad je lijep, navijači jako ljubazni, a Juventus je fantastičan klub, nevjerojatno organiziran. Igrači su skromni i rade iznimno naporno. Sve u svemu, fantastično mi je ovdje”, rekao je Ronaldo te objasnio zašto je odabrao baš Juventus.

“Zbog puno razloga: atmosfere koju sam ovdje osjetio igrajući za druge klubove, stabilnosti ovog kluba, predsjednika, navijača. Imao sam nekoliko ponuda, ali sada sam 100 posto siguran da sam odabrao pravu”, kazao je.

Naglasio je kako su Real i Juventus vrlo različiti. “Juventus je kao obitelj. Ovo je najbolja momčad i skupina nogometaša s kojom sam igrao. U Juventusu se osjećamo kao momčad, za razliku od drugih klubova, u kojima neki igrači misle da su bolji od ostalih. Ovdje su svi skromni. Na primjer, ako Mandžukić ili Dybala ne zabiju, opet su sretni zbog onog kome je to uspjelo. To je predivno”, objasnioje Portugalac.

Mediji već neko vrijeme pišu kako Juventus razmišlja o dovođenju Marcela i Marca Asensija. Ronaldo, pak, kaže kako Juventus ne treba nove igrače, ali ističe kako su vrata svima otvorena, pogotovo ‘sjajnim igračima kao što je Marcelo’.

Komentiraj