Kapetan portugalske nogometne reprezentacije i jedna od najvećih zvijezda današnjice, Cristiano Ronaldo (33), predstavljen je u ponedjeljak u Torinu kao novi nogometaš Juventusa.

Nakon devet godina u Real Madridu, Ronaldo je za 100 milijuna eura prešao u redove ‘Stare dame’. “Jako sam sretan što sam došao u ovaj klub u ovom periodu moje karijere. Nadam se da ću Juventusu donijeti sreću u osvajanju Lige prvaka”, rekao je na predstavljanju Portugalac.

Ronaldo je za Real zabio rekordnih 450 golova, te osvojio četiri Lige prvaka i dva naslova prvaka Španjolske. “Odlično sam, i fizički, i mentalno, i emocionalno. Zato sam toliko ponosan što sam ovdje, i ponosan na način na koji sam došao do ovdje”, dodao je i poručio:

“Razlikujem se od mnogih igrača koji u mojim godinama misle da im je karijera gotova. Želim drugima pokazati da sam drugačiji. Nogometaši u mojim godinama obično odu u Kinu ili Katar. Zahvalan sam Juventusu što mi je dao ovu priliku. Ponosan sam što su bili zainteresirani za mene i nadam se da ih mogu odvesti na višu razinu”, zaključio je.

CR7. 🏳🏴 #FinoAllaFine #ForzaJuve #CR7DAY

A post shared by Juventus Football Club (@juventus) on

Komentiraj