EPA/ALESSANDRO DI MARCO

RONALDO “Ne postoji točan trenutak kada sam odlučio doći u Juventus”

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ovog je ljeta, nakon devet godina, napustio Real Madrid i karijeru nastavlja u redovima talijanskog prvaka Juventusa. Uoči početka nove sezone Roanldo je za klupsku televiziju dao veliki intervju.

“Osjećaj je sjajan, dobro je sve, ljudi, stadion, navijači, svi su odlični prema meni i to mi je drago. Sretan sam”, rekao je Ronaldo i objasnio zašto je odabrao Juventus. “Pratio sam ih dok sam bio dijete i nadao se da ću jednog dana moći igrati ovdje. Sad mi se ukazala ta prilika, igrat ću za ovaj fantastični klub. Ne postoji točan trenutak kada sam odlučio doći. U proteklih nekoliko godina smo se susretali s njima i uvijek je bio poseban osjećaj igrati pred njihovim navijačima”, poručio je.

U četvrtfinalu prošlosezonske Lige prvaka Real je izbacio Juventus, a tribine u Torinu su Portugalca nakon sjajnog pogotka škaricama ‘počastile’ ovacijama. “Sjetim se toga svakog dana. Nevjerojatan osjećaj. To se ne zaboravlja. I prije toga sam simpatizirao Juve, a sad ih volim još i više. Neću reći da je to bila ključna stvar da dođem ovdje, ali znate, svaki detalj igra ulogu”, istaknuo je Ronaldo.

Komentiraj