Romansa Farrah Fawcett i Ryana O’Neala trajala je 30 godina, a nikad se nisu vjenčali

Farrah Fawcett i Ryan O’Neal bili su Angelina Jolie i Brad Pitt svoga vremena – predivan seks simbol i holivudski šmeker, što je trajalo dok se u njihov život nije uvukla droga, prevare i obiteljske svađe. Posljednji dani Farrah Fawcett, otkrili su detalje njihove tridesetogodišnje romanse o kojima su javno govorili.

Farrah je taj kraj svog života provela pod utjecajem najjačih lijekova, pa je imala poteškoće da prepozna svoju najveću ljubav i oca jedinog deteta – Ryana O’Neala koji se nije odvajao od njenog bolničkog kreveta. Skoro tri godine borila se s rakom slijepog crijeva, koji je metastazirao na jetru. Preminula je 25. lipnja 2009. godine. Tada je Ryan vidno utučen novinarima priopćio  tužnu vijest i priznao da je glumicu prije smrti posjetio katolički svećenik.

“Sada je s majkom, sestrom i Bogom. Volio sam je svim srcem. Tako će mi nedostajati. Bio sam uz nju u njenim posljednjim trenucima i rekao sam joj koliko je volim. Sada je na boljem mjestu”, rekao je O’Neal, koji je imao dugogodišnju burnu vezu s glumicom, iako se par nikada nije vjenčao. Namjeravali su to učiniti još dok je Farrah bila pri svijesti, ali, kako je glumac kasnije otkrio, jednostavno nije bilo vremena.

Komentiraj