ROLAND GARROS Martić i Pliškova u petak otvaraju program na središnjem terenu

Hrvatska tenisačica Petra Martić i druga nositeljica Čehinja Karolina Pliškova svojim će dvobojem 3. kola pojedinačne konkurencije u Roland Garrosu u petak, s početkom u 11 sati, otvoriti program na središnjem terenu Philippe Chatrier.

Donna Vekić i Švicarka Belinda Benčić će igrati na terenu 1, a njihov je dvoboj na rasporedu kao četvrti od 11 sati. Prije će na tom terenu biti odigrana dva meča muških parova i dvoboj 3. kola u pojedinačnoj konkurenciji tenisača između Japanca Keija Nishikorija i srbijanskog predstavnika Lasla Đerea, tako da bi Vekić i Benčić na teren mogle izaći između 17 i 18 sati u slučaju prosječnog trajanja spomenutih dvoboja.

U četvrtak su trebali biti kompletirani svi mečevi 2. kola u obje pojedinačne konkurencije, ali su zbog mraka prekinuta tri dvoboja. Kod tenisačica Srpkinja Aleksandra Krunić i Ukrajinka Lesia Curenko su izjednačene na 6-6 u odlučujućem setu, dok su Australka Patricia Hon i Amerikanka Madison Keys svaka osvojila po jedan set i trebaju započeti treći. Kod tenisača je u trenutku prekida Slovak Martin Kližan vodio 2-1 u setovima i 3-1 u četvrtoj dionici protiv Francuza Lucasa Pouillea.

Komentiraj