Rok za prijavu štete od poplava u Zagrebu produljen do 6. kolovoza

 

Rok za prijavu štete od poplava koje su pogodile Zagreb prošlog vikenda produljen je do četvrtka 6. kolovoza u podne, izvijestili su danas iz Grada.

“Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić pozvao je sve sugrađane koji do danas nisu prijavili štete nastale od poplava da to učine do idućeg četvrtka 6. kolovoza do 12 sati”, priopćili su iz Gradske uprave.

U priopćenju se navodi da je, sukladno ranijim najavama gradonačelnika, cilj da građani podnesu prijavu čim prije kako bi gradske službe što brže i efikasnije pokrenule proceduru pomoći unesrećenim sugrađanima.

U prijavi je potrebno navesti osnovne podatke (ime, prezime, adresa) i dostaviti fotografije šteta ako one postoje. Građani i pravne osobe štetu mogu prijaviti nadležnom vijeću gradske četvrti, vijeću mjesnog odbora ili Gradskom uredu za mjesnu samoupravu na adresu elektroničke pošte, [email protected]

“Zbog trenutne epidemiološke situacije preporučuje se prijava putem maila ili ako se ne služite mailom, telefonski možete kontaktirati vijeća gradskih četvrti, mjesnih odbora ili ureda za mjesnu samoupravu ili u iste doći osobno”, dodaje se.

Komentiraj