ROJS: “Iza Škorine kandidature stoje mračne sile”

Potpredsjednik Hrvatskog generalskog zbora Ljubo Ćesić Rojs komentirao je predsjedničku kandidaturu Miroslava Škore.

“Žalosti me kad sam vidio tko sve podržava mojeg prijatelja Miroslava Škoru, da ga podržavaju bivši veleizdajnici Ivo Josipović i Stipe Mesić. Svi koji budu davali glas za Škoru, to je glas za Stipu Mesića i tko zna kakve mračne sile”, kaže Rojs i dodaje kako toga nisu svjesni ni ljudi koje je sada uhvatila euforija.

Rojs ističe kako je Škoro dobar glazbenik, ali će na predsjedničkim izborima pobjediti Kolinda Grabar Kitarović. “Nije lako kad preuzmete vlast. Miroslav Škoro je bio zastupnik u Hrvatskom Saboru. Napustio ga u pola mandata. Morate se boriti kroz institucije vlasti”, naglašava.

Kaže da će Škoru podržati oni koji žele unijeti nemir u Hrvatsku. “Kojekakvi ljudi, koji su nekada i radili u Uredu predsjednice. Ja ne znam tko su ti. Ja vjerujem da narod vrlo dobro zna i da će prepoznati koje sve snage su nagovorile Miroslava Škoru. Kandidirao se za gradonačelnika Osijeka i nije prošao. I to mu ne treba…da te iste mračne sile kao Mesić i Josipović stoje iza njegove kandidature i da ga podržavaju. Oni predviđaju da će on ući u drugi krug i onda će tada izvlačiti kojekakav prljavi veš. Njegova kandidatura je napad na predsjednicu”, zaključio je Rojs, kako prenosi N1.

Komentiraj