Roger Daltrey smatra da ga je od pogubnog života rock zvijezde spasila poljoprivreda

Pjevač grupe The Who – Roger Daltrey nedavno je izjavio da ga je od pogubne slave rock zvijezde spasio život na farmi na kojoj se bavio i još uvijek bavi poljoprivredom.

Grupa The Who osnovana je daleke 1964. godine, 1990. godine su ušli u Rock’n’Roll Hall of Fame, a magazin Rolling Stone ih je uz Beatlese i Rolling Stonese naveo kao bend koji čini sveto trojstvo britanskog rocka. Uz Daltreya grupu su činili Pete Townshend, John Entwistle i Keith Moon. Daltrey je paralelno i nakon razlaza grupe The Who objavio devet samostalnih albuma, te ostvario nebrojeno mnogo uloga u filmovima i tv serijama.

77-godišnji pjevač Roger Daltrey je istaknuo kako s užitkom provodi vrijeme na selu i misli da mu je to pomoglo da ga tijekom godina drži izvan problema koje imaju rock zvijezde. “To je način života i u takav sam život ušao početkom 80-ih jer mi je trebala ravnoteža u životu kontra ludila u rock’n’roll svijetu. Bio sam jedini čist u našem bendu. Bio sam s tri ovisnika i bio sam čist momak jer sam morao voziti kombi, morao sam se brinuti o novcu, a sve kako bih bio siguran da svi dođu na koncert. Često sam ih znao izvući iz njihovih kreveta. Netko je trebao raditi taj posao ako smo htjeli da grupa uspije, a jako sam htio da grupa uspije.”

Roger Daltrey je priznao da ima potpuno drugačiji pristup životu u odnosu na kolege iz benda, ali je i istaknuo kako misli da je to bilo potrebno kako bi se njihove ambicije održale na površini. “U njihovim mislima život je bio jedna velika zabava. Nije mi bilo lako jer sam zbog njih propustio puno zabava.”

Roger Daltrey danas živi na farmi od 400 hektara i priznaje da ga je farma spasila usred krize s koronavirusom te naglasio kako ima puno prostora za šetnju ne krijući svoje oduševljenje životom na farmi: “Ritam zemlje se ne mijenja jer se poljoprivreda nikada ne zaustavlja. Stara je izreka da živiš kao da sutra umireš, ali vodiš farmu kao da ćeš živjeti vječno.”

Komentiraj