RODGERS UVJEREN “Suarez je na putu da postane najbolji igrač svijeta”

EPA/Alberto Estevez

Bivši trener Liverpoola Brendan Rodgers smatra kako je izostanak Luisa Suareza u Top 3 igrača koja su se borila za Zlatnu loptu ‘nevjerojatan’. Suarez je ove sezone za Barcelonu zabio 29 golova u isto toliko utakmica. Za izostanak Suareza u Top 3, kaže Rodgers koji je Suareza prodao 2014. godine Barceloni za 75 milijuna funti, zaslužna je politika.

“On je na putu da postane najbolji igrač svijeta. Nevjerojatno je da se nije našao u Top 3. To samo pokazuje da je riječ o politici. Iz Liverpoola je otišao kao igrač svjetske klase, a Barcelonu je napravio boljom”, smatra Rodgers.

Vjeruje i kako je još dovoljno mlad, i kako će kad-tad osvojiti Zlatnu loptu. “Sigurno je među najboljima. Da mogu birati napadača za svoju momčad, uz Lea Messija, sigurno bih izabrao njega”, dodaje.

Rodgers je otkrio i kako je momčad Liverpoola želio graditi na Suarezu, još otkako je 2012. godine došao u ‘Redse’. “Sa Swanseajem sam godinu prije igrao protiv Liverpoola i Suareza i mislio sam da je velika napast. Bilo ga je svugdje”, zaključio je.

Komentiraj