ROĐENDANSKI POKLON Baby Lasagna opjevao svoju omiljenu igračku, reagirala i zaručnica

Autor:

Luka Batelic/PIXSELL

Jeste li ikada bili toliko uzbuđeni zbog neke igračke da ste napisali pjesmu o njoj? Nisam ni ja, sve do sad – stoji u opisu najnovije objave popularnog Baby Lasagne.

Popularni pjevač, pravog imena Marko Purišić, objavio je video u kojem slaže set Lego kockica baziran na seriji “The Office” koji je dobio kao rođendanski poklon, a video prati pjesma koju je snimio. Naravno, novi je video privukao puno pažnje, a posebice u komentarima gdje su njegovi pratitelji otkrili Markovu ljubav prema spomenutoj TV seriji i Lego kockama, a neki žele i punu verziju pjesme objavljene u kraćem Instagram Reels obliku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)


U komentarima mu se javila i zaručnica Elizabeta Ružić koja se našalila na njegov račun.

Marko na svom rođendanu, nakon sat vremena igranja s Lego kockama: ‘Hoćeš li se ljutiti ako se budem još malo igrao?‘“,  napisala je.

SAMO ZA ZABAVU Baby Lasagna objavio novi video: Kako bi moja pjesma zvučala na hrvatskom?

Podsjetimo, prošlog je tjedna autor hita “Rim Tim Tagi Dim” objavio videospot nove pjesme “…and I”, koji je režirala upravo njegova zaručnica Elizabeta, a ubrzo kreće i na europsku turneju kroz 16 država i na 21 koncert kroz period od šest tjedana.

Turneja uključuje neke od legendarnih klubova, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Ovi nastupi nastavak su izuzetno uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca uoči, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra.

NADILAZI JEZIK I GRANICE Baby Lasagna dobio važno međunarodno priznanje i najavio europsku turneju

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.