facebook.com

Rock grupa ‘Opća Opasnost’ će 09. veljače održati koncert u Zagrebu

Vlasnici brojnih hitova i miljenici domaće publike, grupa ‘Opća Opasnost’, najavila je koncert u zagrebačkom klubu Roko (09.02.), što će biti njihov prvi koncert u Zagrebu nakon godine dana.

Bend će publici predstaviti presjek hitova i dugogodišnje karijere, tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

Posljednji singl “Kriva si” bend je objavio prošle godine, a ističu kako intenzivno rade na novim pjesmama koje bi svjetlo dana trebale ugledati ubrzo.

“Nakon godinu dana smo ponovno u Zagrebu, što je ‘Općoj Opasnosti’ velika čast. Eto nas opet, prođe godina, ali se veselimo ponovnom susretu s ljudima koji vole što radimo. Poziv svima u Roko 9. veljače i ponovno druženje uz rock’n’roll”, rekao je frontman Pero Galić.

“Uzalud sunce sja”, “Jednom kad noć”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Doktore”, “Opća Opasnost”, “Pobjego sam”, “Za svaku tvoju suzu”, samo su neke od pjesama u kojima će zagrebačka publika ponovno moći uživati u cjelovečernjem nastupu jednog od najpopularnijih domaćih bendova.

Info i rezervacije: 097/ 659 2000

Ulaznice možete nabaviti na sljedećim mjestima:

Club Roko (Jarunska 5, Zagreb)

Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)

MB (Školska 18, Strmec)

Sportski Centar Sveta Nedelja (Franje Tuđmana 8, Sveta Nedelja)

Špiro (Bistranska 4, Donja Bistra)

Komentiraj