Robbie Williams i boksač Tyson Fury snimili božićnu pjesmu

Robbie Williams udružio je snage s boksačkom zvijezdom Tysonom Furyjem te su zajedno zapjevali u pjesmi „Bad Sharon“, novom singlu kojim Williams najavljuje album „The Christmas Present“. Početak ove neobične kombinacija datira još iz prošle godine kada su se njih dvojica susreli u Las Vegasu gdje je Fury boksao protiv Toma Schwarza, njemačkog boksača.

Bivši pjevač grupe Take That izjavio je da je bio počašćen susretom s 31-godišnjim Furyjem u njegovoj svlačionici, neposredno pred početak meča. „Čim sam ga čuo kako pjeva, istog trenutka smo kliknuli. On je sjajan karakter, ima snažnu osobnost, kao i sjajan glas, pa sam ga odmah pitao bi li pjevao sa mnom, a on se složio s time. Njegov glas je škripući, ima osobnost, ima grubost“, kaže Williams koji je pjesmu „Bad Sharon“ opisao kao „pijani uredski party“.

Dvostruki CD „The Christmas Present“ Robbia Williamsa kreće u prodaju u ponedjeljak, na njemu će se naći 41 pjesma. Nekoliko njih rezultat je Williamsove kolaboracije s poznatim pjevačima kao što su Bryan Adams, Rod Stewart i Jamie Cullum.

Komentiraj