Robert De Niro otkrio kako je ozlijedio nogu i hoće li se to odraziti na snimanje filma

Robert De Niro morao je napustiti snimanje filma redatelja Martina Scorsesea „Killers of the Flower Moon“ zbog ozljede noge te je u subotu u razgovoru za portal IndieWire pojasnio o kakvoj se ozljedi radi. Dvostruki osvajač Oscara nije se ozlijedio tijekom snimanja filma niti je zbog toga pao u depresiju.

„Nekako sam potrgao kvadriceps. Zapeo sam za nešto i pao. Ozljeda je bila bolna i sad me moraju srediti. Ali, takve stvari se događaju, naročito kada ostariš, moraš biti spreman za neočekivane situacije. No, može se srediti“, izjavio je De Niro koji se ozlijedio u Oklahomi nakon čega je u četvrtak odletio za New York. Kako je javio portal Deadline, De Niro je otprije imao kupljenu kartu za New York baš na taj dan jer je planirao odmoriti se nekoliko tjedana. Iz tih razloga, snimanje filma „Killers of the Flower Moon“ neće biti prekinuto.

To je potvrdio i sam De Niro koji je rekao da ozljeda neće utjecati na njegovu glumačku izvedbu u filmu u kojem glumi stočara Williama Halea. Naime, objasnio je kako glumi osobu koja pretežno sjedi u filmu i ne kreće se previše. „Sada moram proći liječnički zahvat, držati nogu u određenoj poziciji i čekati zaliječenje“, objasnio je De Niro.

Film producira streaming platforma AppleTV+ ali De Niro je najavio kako će film biti prikazan i u kinima i na spomenutoj streaming platformi. „Film mora biti prikazan u kinima. To je snažan element cijele priče. Dok film izađe nadam se da će se situacija vratiti u normalu“, komentirao je De Niro situaciju u odnosu na pandemiju koronavirusa.

Film „Killers of the Flower Moon“ počeo se snimati prošlog mjeseca. Pored De Nira, u filmu glume Leonardo DiCaprio kao Haleov nećak Ernest Burkhart, Lily Gladstone glumi Ernestovu suprugu Mollie Burkhart dok Jesse Plemons glumi Toma Whitea, FBI agenta koji istražuje seriju ubojstava indijanaca iz plemena Osage. Film je temeljen na istoimenoj knjizi Davida Granna koja je bazirana na istinitim događajima koji su se zbili prije sto godina.

Komentiraj