ROBBIE WILLIAMS Pjevač ponovo rasplamsao 30-godišnju svađu s Noelom Gallagherom

Autor:

Singer Robbie Williams poses at the photocall of the exhibition 'Confessions', at the Moco Museum, on June 20, 2024, in Madrid (Spain). Robbie Williams is showing from this week 17 of his artworks at the Moco Museum in Barcelona, in an exhibition titled 'Confessions Of A Crowded Mind' that opens today. The exhibition aims to reflect on mental health. 20 JUNE 2024 Kike Rincón / Europa Press 06/20/2024 (Europa Press via AP)

Kike Rincón

Britanski pjevač Robbie Williams ponovno je rasplamsao svoju svađu s gitaristom i pjevačem Oasisa Noelom Gallagherom tijekom svog koncerta u Hyde Parku u Londonu.

Pjevač (50) se posvađao sa zvijezdom Oasisa (57) i njegovim bratom Liamom (51) još na dodjeli Brit Awardsa 2000. nakon što ga je Noel opisao kao ”onog debelog plesača iz Take Thata”.

Prije nastupa u Hyde Parku Robbie je iskoristio priliku da se naruga Noelu.

Na videosnimkama koje posjetitelji koncerta dijele na društvenim mrežama, pop zvijezda donijela je malog kartonskog Noela na pozornicu. Na snimkama se vidi kako Robbie prolazi pored niskog kartonskog Noela na putu do pozornice i tapša ga po glavi, smije se i ruga njegovoj visini, a onda je izašao na pozornicu i započeo nastup.

Williams je zatim otpjevao hit Oasisa ”Don’t Look Back in Anger” i odlično odglumio kako se pjevač Liam ponaša dok pjeva ispred mikrofona.

 

Godine 2022. u intervjuu sa Zaneom Loweom u emisiji Apple Music 1 Robbie se osvrnuo na svoje turbulentne odnose s braćom Gallagher nazivajući ih ”velikim nasilnicima”. Robbie je čak izazvao frontmena Liama na boksački meč na Brit Awardsu.

”Oni su bili ogromni nasilnici, najveći u glazbenoj industriji i prema svima su se tako ponašali. A to mi se nije svidjelo. Vjerojatno su sada drugačiji ljudi, ali puno ljudi poput mene smatraju da su oni jebeni nasilnici. Ne volim nasilnike”, rekao je Williams.

No unatoč kritikama, Robbie je istaknuo da mu je ”drago što Liam postoji jer je vitalna ličnost” na glazbenoj sceni i rekao da je još uvijek veliki obožavatelj benda.

Robbie je 1998. bio zaručen s pjevačicom benda All Saints Nicole Appleton. Par se razišao nakon što je Nicole pobacila, a ona je dobila dijete s Liamom. Par se nakon toga vjenčao, ali su se razveli pet godina kasnije, 2013. Njihov sin Gene sada ima 22 godine.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA: Svi članci objavljeni u izdanjima Nacional News Corporationa njegovo su vlasništvo. Nacional News Corporation dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora. Nacional News Corporation tužit će prekršitelje pred sudom u Zagrebu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.