R’n’B zvijezda Chris Brown optužen za silovanje

Američki pjevač, tekstopisac, plesač, redatelj spotova i glumac Chris Brown našao se pred optužbom anonimne koreografkinje i plesačice da ju je drogirao i silovao zbog čega ona traži odštetu od 20 milijuna dolara.

Žena čiji identitet nije poznat, profesionalna koreografkinja i plesačica, tvrdi u tužbi da ju je Chris Brown seksualno napao na jahti Seana ‘Diddyja’ Combsa na Star Islandu u Miami Beachu na Floridi u prosincu 2020. godine.

Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, ona navodi da joj je Brown dao šalicu s miješanim pićem u kuhinji i da su počeli razgovarati, a kada je ponovno napunio njezinu šalicu, počela je osjećati “iznenadnu i neobjašnjivu promjenu u svijesti”. Žena tvrdi da se osjećala “dezorijentirano, fizički nestabilno, počela je upadati u san”. Tvrdi da ju je potom Brown odveo u spavaću sobu, kada je navodno bila “drogirana” i “napola spavala”.

Anonimna plesačica navodi da je promrmljala Brownu da prestane kad ju je počeo ljubiti, ali je on nastavio i silovao je. Također tvrdi da joj je sljedeći dan poslao poruku i dao joj upute da popije tabletu za jutro poslije, što je ona i učinila. Tužiteljica također tvrdi da joj je navodni incident izazvao tešku emocionalnu krizu zbog čega traži 20 milijuna dolara odštete.

Njezini odvjetnici Ariel Mitchell i George Vrabeck rekli su za TMZ da njihova klijentica u to vrijeme nije prijavila navodno silovanje jer joj je bilo neugodno. Također su pozvali sve svjedoke tog događaja da im se jave i da će poduzeti sve da svi koji nešto znaju budu saslušani.

 

 

Komentiraj