RK “Nova Gradiška” dobio generalnog sponzora iz Austrije

Rukometni klub “Nova Gradiška” u novu sezonu kreće po nove uspjehe, a glavni im je cilj u sljedeće dvije godine pokušati izboriti  Prvu ligu, što će im uz novog generalnog  sponzora , BD Gruppe Austria, sigurno biti lakše jer je financijska stabilnost kluba osigurana. Tako od početka kolovoza ovaj rukometni klub ima novo ime, RK “Nova Gradiška” BD Gruppe Austria.

Kako javlja  RadioNG, Rukometni klub “Nova Gradiška” i BD Gruppe Austria potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu i novogradiški klub će na svojim dresovima nositi  ime glavnog partnera, BD Gruppe, uspješne tvrtke u Austriji kojoj je generalni direktor Andrej Lucić, rođeni Novogradiščanin koji je prije 20 godina otišao u Beč.

Ugovor o generalnom sponzorstvu potpisali su predsjednika RK “Nova Gradiška” Igor Babić i generalni direktor BD Gruppe Austria Andrej Lucić, a promociji partnerstva prisustvovali su uime  Grada Nove Gradiške, kao i Saveza sportova Nova Gradiška zamjenici gradonačelnika Ivana Trupina i Borislav Vidošić, ujedno i predsjednik Saveza sportova te igrači kluba.

“Prvog lipnja sam izabran za predsjednika kluba i moja najveća misija je da osiguram financijsku stabilnost kluba i u tom traženju sponzora obišao sam cijeli grad, pa sam se sjetio i prijatelja iz djetinjstva s kojim sam odrastao na Urijama, nazvao ga i pitao ako može nekako pomoći klubu. On se ponudio da bude generalni sponzor kluba. Prvo sam mislio da sanjam, ali brzo me uvjerio da to nije san i evo sada smo potpisali ugovor. Jako mi je drago i izuzetno sam ponosan, ovo nam uistinu puno znači.” – rekao je Babić prilikom potpisivanja ugovora. Pritom se zahvalio i svima drugima koji na bilo koji način pomažu klub.

Govoreći o novoj suradnji  Lucić je, kako prenosi RadioNG , rekao:

“Nakon razgovora s gospodinom Babićem da kao predsjednik ovog kluba traži sponzora, vidio sam mogućnost da im pomognem, nekako me to moje novogradiško srce povuklo za tim, a i sam sam bio rukometaš u školi i omladini i eto, to me sve povuklo. Drago mi je da mogu da pomognem, ipak je to moj grad u srcu i rekao sam, tu sam što god bude trebalo za Novu Gradišku i rukometni klub.”

Komentiraj