RIMAC ‘Sutra možda dobijemo novog predsjedničkog kandidata’

Bivša gradonačelnica Knina i državna tajnica, Josipa Rimac gostovala je na N1 televiziji gdje je dala naslutiti kako će sutra u Kninu biti objavljena još jedna predsjednička kandidatura.

“Svaki put kada imamo parlamentarne ili predsjedničke izbore, to je prilika da kandidati startaju svoju kampanju koja uvijek bude krajem godine, ništa novo, već viđeno, samo ove godine nova lica i više kandidata u odnosu na 2014. godinu”, kazala je Rimac.

Dolazak u Knin je najavio i bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, a njegov dolazak Rimac je prokomentirala riječima da je “poznata po tome da se ne odriče svojih prijatelja”.

“Bez obzira na titule i uloge, važno je ostati čovjek. Čujemo se i vjerujem da ćemo se sutra susresti”, izjavila je.

Na upit hoće li Tomislav Karamarko sutra objaviti kandidaturu za predsjednika HDZ-a, kazala je: “Rekli smo da su ovo dani kada se najčešće objavljuju kandidature pa možda i ta hoće”, dodavši kako ne zna hoće li on to i učiniti.

“Čekajmo sutrašnji dan pa možda dobijemo nekog novog kandidata, ne samo za predsjednika HDZ-a nego i za predsjednika Republike Hrvatske”, zaključila je Rimac.

Komentiraj