Rijeka produžila ugovor sa Simonom Rožmanom

Hrvatski nogometni klub Rijeka aktivirao je opciju produženja ugovora s trenerom Simonom Rožmanom do 2024. godine. Slovenski trener u Rijeku je stigao u rujnu 2019. godine, te je u godinu i pol dana ostvario velike uspjehe osvojivši Kup Hrvatske i plasman u skupine Europske lige, pritom promoviravši mlade igrače u prvu ekipu, navodi se u priopćenju s Rujevice.

Opcija produljenja ugovora dogovorena je po dolasku Rožmana u Rijeku 2019., a klub je sada odlučio aktivirati tu opciju. Rožman je na klupi Bijelih dosad vodio 61 utakmicu u kojima je upisao skor od 33 pobjede, 9 remija i 19 poraza uz gol razliku 104:75.

“U proteklih godinu i pol dana iza nas je uspješan period. Uz pandemiju koronavirusa i bez navijača, napravili smo puno dobrih stvari, osvojili trofej i igrali skupinu Europske lige što je bio fantastičan rezultat”, rekao je Simon Rožman.

“Želja svih nas u Rijeci je da nastavimo i dalje istim putem. U ovom trenutku situacija možda ne izgleda najbolje, ali znali smo da će biti uspona i padova. Hvala klubu što razmišlja na isti način i svi zajedno želimo zajedno razvijati sadržaj na terenu, promovirati mlade igrače da bismo bili održivi, ali pritom ne zaboraviti na rezultatsku ambiciju koja je uvijek pokušati osvojiti trofej i igrati u europskim natjecanjima koja su na kraju svega točka na “i””, rekao je Simon Rožman.

“Hvala klubu još jednom na potpori, ona jako puno znači cijelom stručnom stožeru i vjerujem da zajedno možemo ostvariti naše ciljeve u budućnosti”, zaključio je Simon Rožman za službene stranice kluba.

Komentiraj