Dvadesetpetogodišnji Riječanin, osumnjičen da je verbalno i fizički napadao svoju nevjenčanu suprugu protekle dvije godine, i to pred zajedničkim djetetom koje danas ima dvije godine, zadržan je u istražnom zatvoru odlukom suca istrage Županijskog suda u Rijeci, izvijestilo je Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Odvjetništvo ga tereti ti za kažnjiva djela nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava navodeći da je od svibnja 2015. godine do sad, u alkoholiziranom stanju učestalo napadao nevjenčanu surpugu, prijeteći se da će je ubiti ili da će je, zajedno s djetetom, istjerati iz kuće. Time je kod nje izazvao osjećaj straha i ugroženosti za svoj i djetetov život te negativno utjecao na psihofizički razvoj djeteta, navodi ODO u Rijeci.

Zadržavanje u istražnom zatvoru Državno je odvjetništvo predložilo zbog sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.