Facebook

RIJEKA Nestala Milka Kolanović

Nestala je Mika Kolanović u subotu 19. kolovoza oko 18 sati na području Srdoča u Rijeci iz ulice A.B. Šimića. Njezina kćer Iva tim je povodom objavila apel na Facebooku, putem kojeg traži pomoć u potrazi za majkom.

“U subotu 19/08/2017 na podrucju Srdoca u Rijeci iz ulice A.B. Simica oko 6 sati poslijepodne udaljila se nasa mama – Milka Kolanovic. Od tada joj se gubi svaki trag i glas. Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamno smeđu kosu. Ne znam koju odjecu je nosila u trenutku nestanka. Mobitel je ostavila kod kuce i udaljila se pjeske. Ukoliko ste ju vidjeli – bilo kakve informacije možete javiti na broj telefona 098327299 ili u II. policijsku postaju Rijeka. Podijelite post.

Molim svih koji prate i citaju da nam pomognu pokrenuti lokalni rijecki HGSS u potrazi za mojom mamom. Policija ih ne pusta na teren jer se Srdoci smatraju urbanom sredinom. HGSS se moze kontaktirati putem poziva na broj 112.

Moja obitelj, prijatelji, susjedi i rodbina se sami organiziraju i pretrazuju nepristupacne terene. Bitan je svaki sat, a nestala je preko vise od 24 sata. Treba nam njihovo iskustvo i sva raspoloziva sredstva. Ja sam na putu za Rijeku i stizem oko 2. Ne dozvolimo da birokracija stane na put pronalasku. Hvala vam puno na pomoci i podrsci. Podijelite post”, napisala je Iva.

Komentiraj