Rijeka i ove godine na Kantridi

Autor:

08.09.2018., Rijeka - Nakon vise od tri godine HNK Rijeka ponovno je odigrala utakmicu na legendarnom stadionu Kantrida i to protiv trenutno najuspjesnije ekipe prema Uefinom koeficijentu u regiji, nogometnog kluba Maribor. Organizator utakmice je klub navijaca Armada, sto je ujedno i prvi put da navijacka skupina organizira odigravanje sluzbene utakmice.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nel Pavletic/PIXSELL

Hrvatski športski klub Zrinjski potvrdio je da će 12. listopada (subota) s početkom u 19 sati igrati prijateljski susret protiv Rijeke na kultnom stadionu Kantrida.

Utakmica će se, kao i prošle godine, odigrati na inicijativu KN Armada Rijeka, ovaj put pod sloganom “Kantrida – samo jedno mjesto zove se Dom”.

Podsjetimo, u rujnu prošle godine na Kantridi je pod sloganom “Povratak na Kantridu” pred desetak tisuća gledatelja odigrana prijateljska utakmica između Rijeke i Maribora.

Prethodno ovom događaju Kantrida je posljednji put bila domaćin jedne Rijekine utakmice u srpnju 2015. godine kada je u prvenstvenom dvoboju remizirala sa Slaven Belupom, a nakon toga momčad se preselila u novoizgrađeni kamp na Rujevici dok su planovi o izgradnji novog stadiona na Kantridi usprkos najavama ostali nerealizirani.

Službene potvrde utakmice protiv Zrinjskog od strane HNK Rijeke još uvijek nema tako da ćemo za informacije o ulaznicama pričekati da riječki prvoligaš to i napravi.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.