RIHANNA OTKAZALA KONCERT U NICI Svjetski celebrityji šokirani novim napadom

Screenshot/YouTube

Slavna glazbenica Rihanna otkazala je koncert koji je danas trebala održati u južnofrancuskom gradu Nici, u kojem su u četvrtak u terorističkom napadu na proslavi Dana Bastille poginule 84 osobe.

“Zbog tragičnih događaja u Nici, otkazujemo koncert. Naše misli su sa žrtvama i njihovim obiteljima”, napisala je Rihanna na Instagramu. Pjevačica se nalazila u Nici u vrijeme napada, ali je bila na sigurnom, potvrdio je njen predstavnik.

Due to the tragic events in #Nice, my concert scheduled for tomorrow July 15 at Allianz Stadium will not be going ahead as planned.  Our thoughts are with the victims and their families ?

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Otkazan je i Nice Jazz Festival, koji je trebao započeti u subotu. Brojne osobe iz javnog života na društvenim su mrežama izrazile šokiranost novim napadom u Francuskoj.

“Moje je srce slomljeno”, napoisao je Boy George, a pjevačica Cyndi Lauper poručila je da je ovo tužan dan za stanovnike Nice. “Kada će ovome doći kraj?”, upitala se holivudska glumica Eva Longoria.

Pjevač Enrique Iglesias: “Moje misli i molitve su sa žrtvama i njihovim obiteljima. Ali, ne zaboravimo na Irak, Tursku i Bangladeš, Orlando, i na brojne druge tragedije koje su se desile prije ove. Obo je problem svih nas”.

“I dalje želim vjerovati da je svijet dobro mjesto”, napisao je DJ David Guetta.

Komentiraj